logo

Kérj árajánlatot tőlünk klímaszerelésre.

Teljes név (kötelező)

Email cím: (kötelező)

Tárgy

Üzenet

info@klimarton.hu
+36 20 538 7798
 

Rólunk

Hogy miért Minket?

Miért Minket
– több éves tapasztalattal rendelkezünk, megfelelő képesítések birtokában
– rugalmas a munkaidőnk, akár hétvégén is rendelkezésre állunk
– áraink megfizethetőek
– munkánkra garanciát vállalunk
– segítünk a klíma, illetve a lakáson belül a legmegfelelőbb hely kiválasztásában

Garancia a munkára
Klímatelepítési munkálatokra cégünk 2 év garanciát vállal. Ennek feltétele az általunk nyújtott éves karbantartási feladatok elvégzése.

Rólunk
Cégünk főként lakossági klímák tervezését és kiépítését végzi. Több éves tapasztalattal a hátunk mögött nyugodtan kijelenthetjük, hogy nincs lehetetlen, mindenre van megoldás a klimatizálás területén. A szerelést végző szakemberink magasan képzettek, illetve rendelkeznek a megfelelő képesítésekkel is. Tevékenységünk során minőségi szerszámokkal dolgozunk, ezt klímaszerelőink magas színvonalú munkájával ötvözzük. Munkaidőnk kötetlen, így akár hétvégén is rendelkezésükre állunk.

Hogyan dolgozunk
Előre egyeztetett időpontban helyszíni felmérést végzünk, mely Budapesten és vonzáskörzetében ingyenes és kötelezettséggel nem jár.
Segítünk a megrendelőnek kiválasztani a legmegfelelőbb készüléket, majd ingyenes árajánlatot készítünk. Az ajánlatban szereplő ártól eltérni nem fogunk.

A megbeszélt időpontban elvégezzük a készülék telepítését betartva a szakmai előírásokat. A telepítést végző szakember rendelkezik Kék kártyás szakvizsgával.

A speciális gépeknek köszönhetően a klíma szerelése minimális kosszal jár.
Klíma telepítés során a beltéri, illetve kültéri egység felhelyezésre kerül. Kalorikus csőszakasz kiépítése vegytiszta szigetelt rézcsővel történik. Kiépítésre kerül a kommunikációs és betáp kábel, valamint a kondenzvíz elvezetése gravitációs irányba. Kültéri egység fali konzolra kerül, lapos tető esetén talpas, ún. hóhatár konzolra. A folyamat vége pedig a vákuumolás, vákuumtartás, majd a szakszerű beüzemelés, takarítás.
A munka befejeztével megtörténik a tájékoztatás a készülék szakszerű működéséről, illetve a távirányító kezeléséről.